Toppturer fra Troms og Nordland

[Avansert søk]
Siste kommentarer:
 • Vegard:Nona
 • Ida Wallin Johansson:Nona
 • Ida Wallin Johansson:Vengsøytraversen

 • Strandtind

  Det er 8 turer til denne toppen i databasen
  Velg dato under hvilken tur du vil se bilder fra
  06. April, 2014: Flotte forhold og heldige med v (20 bilder)
  Etter turen på Middagstind i går var det med store forhåpninger vi la veien ut til Strandtind i dag. Noe regnpåvirket snø i starten gikk raskt over til forhold som vi kunne se fram til på nedfarten. Skydekket lå stedvis relativt tungt rundt oss, men i dag hadde værgudene bestemt seg for godværsvinduer over Strandtind, og det var jo bra. Koselig toppopphold og gode forhold ned nordflanken gjorde at søringene nok en kveld kunne gå smilende til køys.
  11. Juni, 2011: Sesongens siste skitur ble en glohet opplevelse p (24 bilder)
  Lørdag var det igjen meldt kanonvær her nord, og turen skulle egentlig gå til Sigerfjord. På veien ble planene endret, og vi la heller på vei oppover mot Strandtind. Man skal ikke klage på været nå om dagen, men turen oppover var nesten i overkant varm. På toppen var det heldigvis litt bris, og etter en god kopp kaffe var det bare å hive seg utfor. Østsiden ble valgt for dagen. Denne har vi av en eller annen grunn ikke tidligere prøvd, men neste år blir det nok flere nedfarter denne veien. Takk for en nydelig skisesong!
  10. April, 2009: Obligatorisk p (9 bilder)
  Langfredag var dagen for den obligatoriske påsketuren til Standtind, og værmeldingen var ikke helt å forakte. I dag ble ruten oppover lagt langs tindene i øst. Dette kunne blitt en luftig og utsiktsvennlig opplevelse, men dessverre kom tåken fort i fra sør. Vi trakk oss raskt ned fra toppen for en kopp kaffe, og som vanlig kunne Standtind by på mange høydemeter med fin kjøring, dog noe flatt lys denne dagen.
  20. Mars, 2008: Tidenes f (22 bilder)
  Skjærtorsdag la vi turen til Strandtind i Lødingen (1076 moh). Det var skyfritt på himmelen, og med snøfallet tidligere i påska hadde vi håp om bra skiføre. Føret var over all forventning, 30-40 cm med perfekt puddersnø oppå et helt jevnt underlag. Ingen av oss kunne i farta huske å ha kjørt i bedre forhold enn hva vi hadde denne dagen! Det at ingen hadde kjørt ned fjellsiden før oss, gjorde at dagen ble helt perfekt.
  06. Mai, 2007: Strandtind imponerer igjen (21 bilder)
  Nå var det en stund siden siste skitur, så det var godt å stå klar med sekken ved foten av Strandtind. Været var strålende, og opp elveleiet var det nesten uholdbart varmt. Et stykke opp i høyden ser vi et annet skilag komme ned nordsiden, og det er tydelig at her er det tørrpudder. Etter en kjapp pause på toppen kan vi endelig sette de første svingene. Forholdene er direkte porno til denne årstiden å være, og tørrsnøen varer så og si ned hele siden. Strandtind kan absolutt anbefales enda en stund framover.
  11. April, 2006 (17 bilder)
  Det er ikke registrert noen forsidetekst fra akkurat denne turen
  Klikk her for blider fra denne turen
  05. Februar, 2006 (7 bilder)
  Det er ikke registrert noen forsidetekst fra akkurat denne turen
  Klikk her for blider fra denne turen
  25. April, 2004 (16 bilder)
  Det er ikke registrert noen forsidetekst fra akkurat denne turen
  Klikk her for blider fra denne turen