Toppturer fra Troms og Nordland

[Avansert søk]
Siste kommentarer:
 • Vegard:Nona
 • Ida Wallin Johansson:Nona
 • Ida Wallin Johansson:Vengsøytraversen

 • Møysalen

  Det er 4 turer til denne toppen i databasen
  Velg dato under hvilken tur du vil se bilder fra
  28. Juli, 2011: Nok en tur til M (20 bilder)
  Forrige torsdag ble turen nok en gang lagt til en av de flotteste sommerturene i området, Møysalen. Denne gangen fra Lonkanfjorden som vi valgte å forsere med kajakk, et valg vi ikke angret på! Turen startet fra fergeleiet på Kaljord i strålende sommervær, og vi hadde en nydelig padletur inn fjorden. Det er ikke langt inn, i overkant av 5 km, men vi tok det rolig og brukte ca en time inn. Til toppen fulgte vi den vanlige ruten. Det var varmt og vindstille hele dagen, shortsvær til klokken ti på kvelden. Til tider opplevdes det nesten for varmt, men man kan ikke klage på sånt. Det ble nesten tre timer på toppen, der vi kunne nyte godværet og den flotte utsikten, og vi fikk faktisk også varm eplekake servert(!). Turen ble rundet av med et bad i en ikke altfor kald fjord, før det ble grilling og overnatting i lavvo innerst i Lonkanfjorden.
  06. Juli, 2011: P (34 bilder)
  Det var meldt nydelig vær på onsdag, og Møysalen stod for tur. Vi våknet opp til grått vær i Harstad, men ved Tjeldsundet løsnet det opp, og resten av dagen var det ikke mye skyer å se. Turen startet ved Storvannet. God og våt på føttene etter marsjen gjennom Forkledalen nådde vi fornøyde toppen. I sol og vindstille var det bare å legge seg ned og slikke sol, og nyte utsikten fra det høyeste punktet i regionen. Jentene var så fornøyde at de en stund glemte at noen hadde glemt gassen til brenneren, og at turen dermed ble kaffefri, og at DryTec'en måtte bæres tilbake til bilen.
  29. Juli, 2010: (21 bilder)
  Endelig har sommeren kommet til Nord-Norge, ihvertfall for et par dager. Torsdag gikk turen til Møysalen, 5 stk satte avgårde. Eldstemann 70 år! Været var optimalt, med sol og vindstille hele dagen. Alt i alt en kjempedag på Hinnøyas høyeste fjell.
  17. August, 2008: Flott sensommertur p (18 bilder)
  Etter ferdigstillelsen av fastlandsforbindelsen til Lofoten har mange nye turmuligheter åpnet seg. En av disse er bestigning av Møysalen med start fra Storvannet, som kanskje er Harstadfolkets enkleste alternativ når Hinnøyas høyeste topp skal besøkes. Etter lite fisk og mange dårlige veivalg i regn på lørdag, hadde vi en nydelig topptur på søndag. Turen fra teltplassen og ned til Storvannet gikk også veldig fint nå når vi visste hvor stien befant seg.