Toppturer fra Troms og Nordland

[Avansert søk]
Siste kommentarer:
 • Vegard:Nona
 • Ida Wallin Johansson:Nona
 • Ida Wallin Johansson:Vengsøytraversen

 • Storlitind

  Det er 5 turer til denne toppen i databasen
  Velg dato under hvilken tur du vil se bilder fra
  04. Mars, 2012: Formiddagstur til Storlitind i nydelig v (10 bilder)
  Med litt småsyke i laget ble dagens kosetur lagt til Storlitind, en fin og grei topp med kort kjøretid fra Harstad. Været var nydelig denne dagen, og vi skulle også bli positivt overrasket over kjøreforholdene. I den slake delen over tregrensen var det fin styresnø, og man klarte greit å holde god fart ned mot skogen. I skogen la vi oss litt mer mot vest enn vi pleier, og gjennom spredt skog kunne vi nyte pudder upåvirket av solen. I tillegg var vi nede i god tid før dagens sending fra skiskytings-VM var over!
  15. Juni, 2011: Med tohjuling og kveldssol til Storlitind i Kv (12 bilder)
  Nå som skiene er lagt bort for sesongen, fant vi det på tide å få seg en sykkeltur til topps. I dag var det Storlitind som stod for tur, og vi fulgte ruten for ti på topp oppover. Dette er en tur som fint lar seg sykle, selv om de aller fleste må regne med å gå litt det siste stykket opp mot tregrensen. Vi hadde en nydelig tur i fin kveldssol, og selv om det ble litt knall og fall på nedturen, var vi begge enige om at flere av toppene rundt Harstad skal få seg et sykkelbesøk i løpet av sommeren.
  31. Mars, 2011: Treningstur opp til Storlitinden (13 bilder)
  Etter arbeidstid ble det planlagt en ettermiddagstur opp til Storlitinden. Det ligger fortsatt mye snø i terrenget, men i lavlandet har sola fått bearbeidet denne noe. Nedfarten fra Storlitinden er nok for slak for de snømengdene vi nå har, og det var ikke mange kontinuerlige svinger man fikk denne ettermiddagen. Men været og turen var det ellers ikke noe å utsette på, og det hele ble avsluttet med hopping og lek fra et gammelt hyttetak.
  13. Desember, 2008: Sm (9 bilder)
  Etter å blitt gledelig overrakset over forholdene ned av Hinnstein for noen dager siden, var turen nå kommet for Storlitinden. Det er godt blåst i høyden, men ned av småtoppene kan man få mye fin kjøring. På Storlitinden kunne vi nyte måneskinn og rød himmel, og etter noen høydemetre begynte underlaget å bli meget bra. Knusktørr snø, med etterhvert fastere såle, gjorde turen ned til en ren fornøyelse (synd den ikke var lengre...)
  29. Februar, 2008: Sen start p (7 bilder)
  I dag ble arbeidsdagen redusert med noen timer, og ettermiddagsturen gikk til Storlitinden i Kvæfjorden. Etter lang tid med mye ustabilt vær og lite snømasser i fjellene, var det godt å endelig ta på seg telemarksskiene og traske oppover mot et toppunkt. Det meste av snøen er puddertørr, men enda er det noe forblåst på toppene. Uansett var det greit å få satt noen svinger i urørt terreng. Satster på stort snøfall framover mot påske.