Toppturer fra Troms og Nordland

[Avansert søk]
Siste kommentarer:
 • Vegard:Nona
 • Ida Wallin Johansson:Nona
 • Ida Wallin Johansson:Vengsøytraversen

 • Store Hollendaren

  Det er 3 turer til denne toppen i databasen
  Velg dato under hvilken tur du vil se bilder fra
  01. Mai, 2010: 1. mai feiring i pudderf (23 bilder)
  Det har i det siste vært mange pudderturer i Tromsø, og dagen i dag var ikke noe unntak. Turen gikk til Store Hollendaren på Kvaløya, og her var det pudder fra toppen og helt ned til veien. Det var, som ventet, mye folk her i dag (rundt 50 totalt..), men det la ingen demper på turopplevelsen. Vi hadde fint vær, kjempeføre hele veien, samt trivelige folk med på tur. Med andre ord ingen dum måte å feire 1. mai på. At vi fikk urørt snø i siste renna toppet dagen, en perfekt avslutning på turen!
  03. Mai, 2008: Ny fin dag p (28 bilder)
  Lørdag gikk turen til Hollendaren, store deler av siden er nordvendt og vi hadde håp om å finne bra snø der. Det gjorde vi, vi kjørte i fin slush helt ned til veien. Sol, varme og vindstille gjorde dette til nok en kjempedag i starten av mai
  30. April, 2007: Store Hollendaren (14 bilder)
  Det er ingen grunn til å legge vekk skiene ennå, selv om vi nærmer oss mai. I dag var vi på Store Hollendaren (1017 moh). Føret var litt variert med skare lengst ned, men fra ca 500 moh og opp fant vi tørr snø. Alt i alt en veldig fin dag på en av Kvaløyas klassikere.