Toppturer fra Troms og Nordland

[Avansert søk]
Siste kommentarer:
 • Vegard:Nona
 • Ida Wallin Johansson:Nona
 • Ida Wallin Johansson:Vengsøytraversen

 • Trolltind

  Det er 7 turer til denne toppen i databasen
  Velg dato under hvilken tur du vil se bilder fra
  13. April, 2014: Lekeland i Trolltindregionen (14 bilder)
  Beklager at ikke alle turene blir lagt ut på siden, men noe ruskevær har medført at ikke alt er like bildevennlig. Uansett, søndag ble turen lagt til Grytøya, og en større gjeng hadde ulike planer for denne dagen. I flott vær valgte noen å kjøre S-renna øst for varden, noen valgte en svipptur over mot Storfjellet, mens andre kjørte den tradisjonelle Trolldomsbollen. Et etter hvert spredt turlag hadde likevel en flott dag i Grytøyalpene. Synd at ikke hele påsken ble på dette viset.
  20. Februar, 2011: P (19 bilder)
  Etter gårdagens tur på Galten så vi ingen grunn til å ikke komme tilbake til Grytøya denne dagen. Målet var Trolltind, en av øyens fineste skitopper. I knallsol la vi på vei oppover Bjørnådalen, og som dagen før var snøforholdene helt fantastiske. Det siste stykket opp gryten gikk til fots, og likedan det siste stykket til toppen. På toppen var det vindstille, og turlaget smilte om kapp med solen. Nedfarten ble som ventet et hyggelig eventyr, med tørr og fin pudder det meste av stykket. Denne turdagen kan bli hard å overgå!
  04. April, 2010: God stemning og en flott tur til Trolltind (28 bilder)
  Søndag ble det nok en gang avlagt et besøk på Grytøya, denne gang med Trolltind som mål. Som vanlig denne påsken skinte solen fra skyfri himmel, og oppholdet på toppen var meget fortreffelig. Den vanlige nedfarten i gryten ble på grunn av snøforholdene droppet, og kjøringen ble heller lagt ned mot Storfjellvatnan. Her hadde solen fått bearbeidet snøen noe, og kjøreforholdene var tidvis meget gode. Etter mange turer på Trolltind var det gøy å teste ut en ny nedfart.
  08. Mars, 2008: Toppcamp og Trolltind (7 bilder)
  Lørdag hadde Parabolflua sin årlige toppcamp, og årets lokasjon var Bjørnådalen på Grytøya. I et nydelig vær var det mange skientusiaster som hadde tatt turen innom. De fleste valgte å prøve utstyret opp mot Trolltind, som i dag bød på en nydelig nedfart. Selv om det var mye folk i fjellet gikk det greit å finne urørt terreng på nedfarten. Vel nede i toppcampen bød Parabolflua på sjokolade, kaffe og pølser, og glisene satt bredt på skifolket.
  09. April, 2007: P (34 bilder)
  Etter å ha sluppet oss ned drøye hundre høydemeter fra Storfjellet, legges turen opp til Trolltind. Vi blir gledelig overrasket over de store snømengdene som venter oss på nedfarten. Etter en kjapp tur til toppvarden, gjøres skiene klare, og nedfarten kan begynne. Store mengder med knusktørr snø møter oss, og vi nyter hver en sving. En dag som dette kompenserer nesten for alle dagene med dårlig vær denne påsken. Det var brede smil som dominerte på fergeturen tilbake.
  24. Februar, 2007 (7 bilder)
  Det er ikke registrert noen forsidetekst fra akkurat denne turen
  Klikk her for blider fra denne turen
  12. April, 2006 (15 bilder)
  Det er ikke registrert noen forsidetekst fra akkurat denne turen
  Klikk her for blider fra denne turen